Vores kompetencer

Kreditorstyring


ASA Bogholderi klarer din kreditorstyring og sørger for at registrere alle bilag løbende. Det sikrer pålidelig information om, hvad du har haft af omkostninger. Samtidig sørger vi for, at dine leverandører bliver betalt rettidigt, så du slipper for at betale renter og rykkergebyrer til dem.

Debitorstyring

Det er vigtigt for din likviditet, at du kan få dine fakturaer ud af døren hurtigst muligt. ASA Bogholderi kan håndtere fakturering af dine kunder, så snart din opgave er afsluttet. Når vi bogfører kundernes indbetalinger, holder vi øje med, at dine kunder får betalt dig rettidigt. Hvis en kunde ikke har betalt sin regning, igangsætter vi automatisk det rykkerforløb, som vi har aftalt med dig.

Momsregnskab

Når ASA Bogholderi er din bogholderiassistance sørger vi for dine momsopgørelser og momsindberetninger.

Lønbogholderi

ASA Bogholderi kan være dit lønbogholderi. Vi bruger Danløn eller Bluegarden.

Finansbogholderi

Hvis din virksomhed har investeret i dyre maskiner og it-udstyr, skal det afskrives på bedst mulige måde. Det tager ASA Bogholderi sig af, når vi står for dit regnskab.
Hvis I har behov for at fordele omsætning og omkostninger i forhold til, hvornår I reelt har udført arbejdet, så kan ASA Bogholderi klare dette via periodiseringer i dit finansbogholderi. Vi afstemmer kasse- og bankkonti og sørger for afstemning af momskonti og momsindberetning samt afstemning af andre konti, så alt er 100% i orden, hvis revisoren eller SKAT skulle ønske at se på det.

Klargøring af bilag til revisor

ASA Bogholderi tager hånd om din virksomheds bogholderi og gør alt klar til revision og skatteregnskab. Vi tager os også gerne af dialogen med din revisor.

 

 
ASA Bogholderi - Greve og Stevns - kontor@asa-bogholderi.dk - mobil 2532 0596